lauantai 27. syyskuuta 2014

Ensimmäinen kilpailupäivä

esivalmisteltava työ valmiina
Huh huh! Eka kilpailupäivä takana. Päivän aikana tuli sidottua esivalmisteltava työ ja yksi yllätystyö. Ennalta valmisteltava työ onnistui todella hyvin ja olen siitä erittäin ylpeä! Pikku vikojahan siitäkin löytyy, mutta silti olen tyytyväinen lopputulokseen. Pisteitä työstä sain 205 kun maksimi oli 300, ja sijoitus tällä hetkellä neljäs.

Myös muilla kilpailijoilla oli ihan mielettömiä töitä, ja hauskaa oli taas katsella miten erilaisia ideoita on syntynyt samasta aiheesta. Kyllä nämä kilpailut vaan antaa niin paljon, vaikka ne onkin aina tosi uuvuttavia rupeamia. Ja en voi vieläkään uskoa, että ihan oikeesti sain kaikki pavut ketjutettua! Kun jossain vaiheessa se tuntui ihan mahdottomalta urakalta.

tässä pari kuvaa siitä kun työ valmistuu
Loppujen lopuksihan kaikkien niiden hankaluuksien jäjlkeen jojita vielä perjantai iltana ja työn pystytys vaiheessa oli niin, muuten tuli tosi onnistunut suoritus :)

tässä valmistuu eka yllätystyö
Tänään sidottiin ennalta valmisteltavan työn lisäksi myös yksi yllätys työ, joiden yhteen lasketut piste määrät määrittelee sen kuka pääsee jatkoon huomisen finali kierroiksele. Johtuen kuitenkin suljetusta tuomaroinnista me saadaaan tietää finalistit vasta huomen aamuna, joten tää tarkottaa sitä, että jännitys tiivistyy. Toivotaan että pääsee finaali kierrokselle, koska sitten jos ei pääse niin tuntuis kyllä vähän siltä, että jäis jostain paitsi. Ja nyt kun on saanut niin hyvän vauhdin päälle niin ei sitä viitsis ihan heti lopettaa :D

tässä vielä nopeasti napattu kuva valmiista työstä
Toivottavasti saadaan nää työt vielä takaisin, tai jojhonkin esille, että pääsis kuvaamaan niitä vielä paremmin.

1 kommentti: