tiistai 9. syyskuuta 2014

Teline valmistuu!

Siinä se nyt seisoo :)
 Hihii! Saatiin tänään pystyyn tolppa pystyyn. Ihanaa kun se onjo niin selkeästi tulossa valmiiksi :) Ei kuitenkaan saatu ohuempaa levyä vielä paikalleen, koska isä unohti taas rasiaporanterän töihin! Mutta toivottavasti huomenna saadaan sekin levy killumaan paikoilleen, jotta päästään ketjutusten kimppuun. Nyt toi teline näyttää ihan sellaselta jättikokoselta suihkusuuttimelta :D kun siinä ei vielä ole niitä siimoja.

'leijumis efekti'
Vaneripohjaa pitää vielä maalata hieman kun se on ottanut jostakin suojapaperista itseensä tahroja, mutta se on ihan pieni korjaus.

Tänään oltiin myös Tomas De Bruynen havainto esityksessä Tampereella, josta saikin ihan kivasti lisä ideoita, ainakin materiaali valintojen suhteen. Materiaali lista tuleekin palauttaa tällä viikolla Lepolaan, että ne ehtii varmistaa kaiken saatavuuden Hollannista. Jatkoin eilen illalla materiaalilistan tekoa ja nyt se on suurin piirtein koossa.

Ketjutukset aiheuttavat kuitenkin taas pään vaivaa, sillä kaikki syyshortensiat on jo alkanut punertua pinkeiksi. Ja se pinkki väri ei taas sovi yhteen mun muiden materiaalien värien kanssa. Nyt pelottaa ettei niitä oikean värisiä valkoisia tai vihertäviä löydykään tarpeeksi... Sain kuitenkin yhden idean Tomasin havarista. Yhdessä havarin morsiuskimpussa oli ketjutettuna höyheniä ja kukkia, ja siitä sain idean, että mikä muu voisi kuvastaa keveyttä paremmin kuin höyhen? Ja lisäksi se pysyy muuttumattomana työn esillä olo ajan. Mutta oli tässä sekin ongelma ettei höyhen ole kasvimateriaali. Joten tämä vaatii vielä hieman ajatustyötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti