keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Valtikkamorsiuskimppu & sidontatöiden pakkaus

valtikka kimppu virkatulla pohjalla ja nukkapähkämö pallolla
Tänään tuli koulussa taas harjoiteltua morsiuskimppuja. Tein valtikkamallisen kimpun pohjan kutomalla jo viime vuoden puolella ja se on odottanut käyttöä laatikossa tosi kauan. Käytin tässäkin kimpussa organtzaa, joka sopi kylä tosi hyvin yhteen ruusun terälehtien kanssa. Nukkapähkämöllä päällystetty oasis-pallo on kyllä hurjan söpö tossa keskellä! :3 Oon tosi tyytyväinen tähän työhön ja se onkin ehkä mun suosikki vaikka tyylillisesti tää on ihan liian prinsessamainen mun makuun.

valtikkakimppu pakattuna
Harjoittelin muiden kanssa tänään myös sidontatöiden pakkausta. Pakkasin kolme morsiuskimppua eri tavalla. Olisin halunnut käyttää enemmän aikaa pakkaukseen, mutta koska koulupäivä oli päättymässä, jouduin vaan huitaisemaan paketit kasaan.

matala ja pyöreä Phalaenopsis morsiuskimppu

Tää ylimmäinen pakkaus yritys meni kyllä ihan päin prinkkalaa, just sen takia ettei aikaa ollut tarpeeksi ja laatikko oli liian lyhyt. Mutta ensi kerralla sitten ehkä onnistuu paremmin.


p.s. vein kaikki morsiuskimppuni töihin, ja työkamut olivat oikein innostuneita. Laitoimme kaikki yhdessä tuumin morsiuskimput esille näyteikkunaan, ja siitä tuli oikein kivan näköinen! Toivottavasti asiakkaatkin innostuvat kimpuista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti